Op de jaarlijkse feestavond van onze schutterij werden de volgende personen in het zonnetje gezet:

Sjaan van Mourik (40 jaar lid van de OLS- federatie): Sjaan heeft zich vele jaren ingezet bij alle acties van de schutterij. Ook heeft ze heel actief meegeschoten en achterop gelopen bij de schutters. In het jaar 2004 heeft ze samen met haar man Wiel van Leuken als koningspaar gelopen.

Toos Smeets (40 jaar lid van de OLS-federatie): Toos heeft heel wat snacks gebakken en broodjes gemaakt voor onze schutterij. Geen enkele actie sloeg Toos over. Toos heeft jaren meegeschoten op alle wedstrijden en bondschuttersfeesten.

Fien Hompes (40 jaar lid van de OLS-federatie): Fien was dagelijks bij ons clubgebouw samen met haar man Twan. Ze was er bij alle acties binnen onze schutterij, zorgt nog altijd voor veel prijzen voor ons donateursschieten, niks was haar teveel. Fien stond vele uren in de keuken of achter de bar. Je kon Fien altijd vragen en ze was er. Ook onder de schietboom deed Fien het erg goed, in het jaar 2009 is ze samen met Twan koningspaar geweest, iets waar ze nog steeds terecht trots op is.

Marij van Lierop (40 jaar lid van de OLS-federatie en LBT): Marij is begonnen als tamboer bij onze schutterij. Nu bespeelt ze al jaren de bariton. Geen repetitie slaat ze over! Marij staat al vele jaren in het 1e zestal en schiet nog steeds ontzettend goed. Als er een activiteit is bij onze schutterij zorgt ze al vele jaren voor de catering. In de keuken is ze dan ook altijd te vinden. Marij hoef je maar iets te vragen en ze staat klaar voor onze schutterij.

Jan Kneepkens (60 jaar lid van de OLS-federatie en LBT): Jan bespeelt vanaf dat we een drumfanfare zijn de schuiftrombone en doet dit nog steeds. We hopen Jan nog vele jaren in ons korps te mogen hebben, want hij speelt zijn partijen nog steeds ontzettend goed. Ook bij de acties van onze schutterij is Jan altijd aanwezig. Jan ontving uit handen van onze voorzitster het speciaal ontworpen beeldje voor leden die 60 jaar lid zijn..