Afgelopen zondag, 15 decemer 2019 is Harie Smeets, lid van schutterij Sint Antonius Stramproy 1475 op 87-jarige leeftijd overleden.

Harie is in 1996 lid geworden van schutterij Sint Antonius Stramproy en vanaf die tijd is Harie, tot op hoge leeftijd, bezig geweest met het ophalen van oud ijzer voor de vereniging. Tevens zat Harie, op de zaterdagavonden, vaak te kaarten met zijn kameraden bij de schutterij.

In het jaar 2013 werd Harie onderscheiden met het Zilveren Schild vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van de OLS-federatie en in 2017 mocht hij het Antonius-speldje van het schutterij Sint Antonius ontvangst nemen. 

De plechtige uitvaartdienst zal gehouden worden op donderdag 19 december 2019 om 14:00 uur in de Sint Willibroduskerk te Stramproy. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op het parochiekerkhof, gelegen aan de Oude Trambaan te Stramproy.