Huldiging jubilarissen

Op zondag 4 september 2022 werden er bij Drumband & Schutterij St. Odilia – Ospeldijk maar liefst negen jubilarissen gehuldigd! Door Corona had er al enkele jaren geen huldigingen plaatsgevonden, waardoor er nu een extra grote groep in het zonnetje gezet werd door de voorzitter van de schuttersbond EMM, Theo Looijmans. Onder grote belangstelling van vele familieleden en alle leden van de schutterij werden de volgende personen gehuldigd:

Koen Tullemans 12,5 jaar lid
Henk van Houte 12,5 jaar lid
Francien van Hugten 12,5 jaar lid
Gerrie Huijerjans 12,5 jaar lid
Mia Janssen 25 jaar lid
John Vermeeren 25 jaar lid
Lenie Vaes – van Hoef 40 jaar lid
Hein van Hulsen 40 jaar lid
Noud Nies 50 jaar lid

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jubilarissen-2022-groepsfoto-1-1024x695.jpg
De negen jubilarissen van schutterij St. Odilia – Ospeldijk

Koningschieten

Na al deze huldigingen was het tijd voor het Koningsschieten. Jubilaris Mia Janssen wist de vogel naar beneden te halen en zal de geschiedenisboeken van Schutterij St. Odilia in gaan als eerste dame die de koningstitel binnen sleept. Mia alvast veel succes in het seizoen van 2023!

Schutterskoning 2023, Mia Janssen