Sjra Haex overleden

Op dinsdag 30 november 2021 is Sjra Haex, lid van schutterij St. Antonius Stramproy 1475, op 79-jarige leeftijd overleden. Sjra was weliswaar opgenomen in het ziekenhuis maar zijn overlijden kwam toch zeer onverwacht.

Sjra werd in 1983 lid van St. Antonius Stramproy.
Door de jaren heen was Sjra altijd vertegenwoordigd op de bondsfeesten en andere activiteiten van de vereniging. Sinds 1989 was hij optekenaar namens St. Antonius. Die taak nam hij altijd graag op zich, niet alléén op de schuttersfeesten maar ook tijdens de vele dorpsschuttersfeesten die in “de Hei” werden georganiseerd.

In het jaar 2007 nam Sjra ook plaats in de activiteitencommissie. Ook dat beviel hem bijzonder goed.

Wij verliezen met Sjra een zeer gewaardeerd lid die altijd klaar stond waar het mogelijk was.

De afscheidsdienst van Sjra Haex word, met schutterseer, op donderdag 9 december 2021 gehouden.

Moge hij rusten in vrede.