Op vrijdag, 30 juli, heeft Schutterij Sint Odilia – Ospeldijk, geconstateerd dat er ergens in de voorgaande  paar dagen bij hun clubgebouw, gelegen aan de Zwarteboordweg 5 te Ospeldijk, ingebroken is. De inbrekers zijn niet in het clubgebouw geweest, maar hebben een houten opslagruimte nabij het clubgebouw vernield. Hierbij is een grote hoeveelheid lood, ongeveer 250 kilo, meegenomen en is Schutterij Sint Odilia – Ospeldijk hierdoor ernstig gedupeerd.

Een oplettende buurtbewoner van de schutterij heeft onlangs een busje opvallend lang bij het terrein van de schutterij zien staan. Het kenteken van dat busje is genoteerd en bij de politie neergelegd. Men verwacht dat de politie uitzoekt of er een verband te leggen valt tussen dat busje en de loodroof.

Schutterij  Sint Odilia – Ospeldijk vraag iedereen die i.v.m. deze inbraak iets verdachts gezien heeft dit bij de schutterij te melden.