Beste schuttersvrienden

Op zondag, 20-06-2021 (i.p.v. zondag, 06-06-2021) willen wij een schietwedstrijd op afstand organiseren, nu allerlei versoepelingen er door zijn zou dit mogelijk moeten zijn.

Dit evenement is een test en vooral bedoeld om de diverse schutterijen te helpen om e.e.a. weer op te starten, want als er helemaal niets gebeurt binnen de vereniging is dat zeker niet goed voor de schutterswereld daarom dit initiatief.

Omdat de versoepelingen tijdens de voorgaande mails nog niet duidelijk waren nogmaals een oproep om in te schrijven wij willen zoveel mogelijk verenigingen de kans geven om het schuttersleven weer op te pakken.

Let wel het is niet de bedoeling om een schuttersfeest na te bootsen maar een test om te kijken wat er mogelijk is, en het schuttersleven weer nieuw leven in te blazen.

Schrijf allemaal in of het nu met een of met meerdere zestallen is maakt niets uit ook de optekenaars kunnen hun punten schieten op de plaats waar ze gaan optekenen dus die doen ook gewoon mee.

Wij hopen met deze mail duidelijkheid gebracht te hebben en gaan ervan uit dat wij dit initiatief samen tot een succes te kunnen maken en een voorbeeld voor de andere schuttersbonden te kunnen zijn.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Theo Looijmans, Voorzitter schuttersbond EMM