Beste Schuttersvrienden,

Wegens de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het corona virus te bestrijden en het daardoor niet mogelijk is om bondschuttersfeesten en overige schuttersactiviteiten te organiseren, is het stil geworden in de lente en zomer van 2020 in de schutterswereld

Omdat wij onze passie niet kunnen uitvoeren en de schutterscontacten een stuk minder zijn geworden hebben wij bedacht iets aan te bieden namens de Schuttersbond EMM aan de leden van de aangesloten verenigingen als “een hart onder de riem steken”.

Gekozen is, na ook andere opties bekeken te hebben, om een fles wijn aan te bieden met een begeleidend schrijven. Deze geste is mede mogelijk gemaakt door de bereidwilligheid, sponsering, van Hansen Dranken uit Linne. De attentie is voor de actieve leden van de aangesloten verenigingen niet zijnde jeugdleden en ondersteunende leden.

Ook de jeugdleden worden niet vergeten, voor hen komt een aparte attentie die verzorgd wordt door de jeugdcommissie van de Schuttersbond EMM.

Bestuur Schuttersbond EMM