Geheel onverwacht overleed op zondag 16 augustus 2020 ons gewaardeerd lid,

André Smeets (1948).

André en zijn vrouw Toos Smeets-Hendriks werden destijds lid van de Tungelroyse schutterij Sint Barbara. Niet verwonderlijk, want de familie Hendriks is een van de families waar de schutterij van Tungelroy op steunt.

Als geüniformeerd lid droeg André vaak achterop het vendel. Hij hield van het samenzijn en gezelligheid met een goed glas bier. Hij stond altijd klaar voor de schutterij als er hand- en spandiensten geleverd moesten worden.

Op 21 augustus 2020 hebben wij in ‘Crematorium Weerterland’ afscheid genomen van onze schuttersvriend.

Wij gaan André zeer missen en wensen Toos, de kinderen en familie Smeets-Hendriks veel sterkte bij dit verlies.

Beschermheer, bestuur en leden van Schutterij Sint Barbara Tungelroy